AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri yürüyüş görmek

Kahve falında askeri yürüyüş görmek

Kahve falında askeri yürüyüş görmek bazı radikal kararlar alınacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri yürüyüş gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında askeri komutan görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet eder.

Kahve falında askeri rütbe almak uzun yıllar yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri sivil görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında askerin yaralandığını görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bahriye askeri olmak işlerinin bollaşacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil askeri araç görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında askeri doktor görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Kahve falında askeri araçlar görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kişinin kazancının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir