AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil askeri araç görmek

Kahve falında yeşil askeri araç görmek

Kahve falında yeşil askeri araç görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil askeri araç gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Kahve falında yeşil askeri araç görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri araçlar görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına tabir olunur.

Kahve falında askeri araç ve asker görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri araç kullanmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında askeri araç görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri araca binmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araçla denize düşmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araca çarpmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir