AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin yaralandığını görmek

Kahve falında askerin yaralandığını görmek

Kahve falında askerin yaralandığını görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerin yaralandığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar karşısında net bir fikir sahibi olmak güç olmasına rağmen, net olmanız gerekmesi, sizin için hoş bir öneri gibi durmasa da, denemeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında askerin yaralandığını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalettir.

Kahve falında askeri uçak düştüğünü görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşman askerinden kaçmak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında askerin elinde bayrak görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında askeri cenaze töreni görmek sorunlarının günden güne azalacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında askerin döndüğünü görmek mahsullerin fazlalaşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında askerin yanına gitmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında askeri hastane görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir