AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina dağıtmak

Kahve falında mandalina dağıtmak

Kahve falında mandalina dağıtmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, tatsızlıkların aşılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mandalina dağıtmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Kahve falında mandalina dağıtmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mandalina ikram etmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Kahve falında ekşi mandalina yemek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Kahve falında elma ve mandalina görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında dalında mandalina görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman mandalina görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına delalettir.

Kahve falında portakal mandalina görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mandalina görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir