AnaSayfa / Genel / Kahve falında mama önlüğü görmek

Kahve falında mama önlüğü görmek

Kahve falında mama önlüğü görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mama önlüğü gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında mama önlüğü görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hak yoluna döneceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek kişinin kazancının çoğalacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe mama vermek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında mama yemek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe mama yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek gam ve keder çekmeyeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hasta ise şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında bebek maması görmek rütbenin yükseleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir