AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri tören görmek

Kahve falında askeri tören görmek

Kahve falında askeri tören görmek başarılarını arttıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Kahve falında askeri tören gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Kahve falında askeri cenaze töreni görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri tören görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında törene katılmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze törenine gitmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tören alayı görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ödül törenine katılmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yolculuğa alamet eder.

Kahve falında vaftiz töreni görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi nişan törenini görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir