AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyajsız görmek

Kahve falında makyajsız görmek

Kahve falında makyajsız görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makyajsız gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında birini makyajlı görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında makyaj görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Kahve falında göz makyajı silmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayattan her istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında makyajı yapmak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, hedeflerini tutturacağına delalettir.

Kahve falında makyajlı birini görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı makyaj yapmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir