AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyaj yaptığını görmek

Kahve falında makyaj yaptığını görmek

Kahve falında makyaj yaptığını görmek önünün açık olacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, elinin bolluk göreceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Kahve falında makyaj yaptığını gördüyseniz:

  • Olaylardan etkileşim süreciniz ise oldukça kısa bunu daha çok açmalısınız.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında birine makyaj yaptığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini makyaj yaparken görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geline makyaj yapmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet eder.

Kahve falında pembe makyaj yapmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeği makyajlı görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak konfor içinde olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir