AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine makyaj yaptığını görmek

Kahve falında birine makyaj yaptığını görmek

Kahve falında birine makyaj yaptığını görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kişinin başarılarının artacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında birine makyaj yaptığını gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Kahve falında saç makyaj yaptırmak fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil makyaj yapmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı makyaj yapmak kalkınacağına ve yükseleceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında makyajsız görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makyajını silmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına inanılır.

Kahve falında makyaj yaptığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir