AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyaj yapma görmek

Kahve falında makyaj yapma görmek

Kahve falında makyaj yapma görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makyaj yapma gördüyseniz:

  • İleri düşünceli olmanız çeşitli kazanımlara yol açabilir.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında makyaj yapma görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini makyajlı görmek rütbe alacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye makyaj yapmak insanlarla tartışacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini makyajlı görmek çok büyük bir acı duyacağına, bilincin artacağına rivayet eder.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında makyajsız görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze makyaj yapmak dertlerine derman bulacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir