AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri alan görmek

Kahve falında askeri alan görmek

Kahve falında askeri alan görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri alan gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Kahve falında askeri alan görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, zamandan da kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda oturmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük alan görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil alanda gezmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil alanda koşmak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik alanda namaz kılmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında kırsal alan görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir alan görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, onların bir adım önüne geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir