AnaSayfa / Genel / Kahve falında makattan kurt dökmek

Kahve falında makattan kurt dökmek

Kahve falında makattan kurt dökmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yardımcı olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, evini ve ailesini unutacağına delalettir.

Kahve falında makattan kurt dökmek gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında makattan kurt dökmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makatından kurt çıktığını görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makata parmak sokmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin makatını görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makattan solucan çıktığını görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makattan kan geldiğini görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında kocasının makatını görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir