AnaSayfa / Genel / Kahve falında makarna yedirmek

Kahve falında makarna yedirmek

Kahve falında makarna yedirmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında makarna yedirmek gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında başkasının makarna yediğini görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makarna yedirmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında makarna yediğini görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında birinin makarna yediğini görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında soslu makarna yemek beklentilerinin yerine geleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında paket makarna görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında makarna haşlamak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette makarna görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir