AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının makarna yediğini görmek

Kahve falında başkasının makarna yediğini görmek

Kahve falında başkasının makarna yediğini görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının makarna yediğini gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeleri anlamakta zorlanabilir veya olaylar karşısında şaşırabilirsiniz.

Kahve falında makarna yedirmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin makarna yediğini görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makarna yediğini görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının makarna yediğini görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok makarna görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine yorulur.

Kahve falında makarna hamuru görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru makarna yemek hayata karşı cesaretleneceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet eder.

Kahve falında paket makarna görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir