AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket makarna görmek

Kahve falında paket makarna görmek

Kahve falında paket makarna görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında paket makarna gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Kahve falında paket paket makarna görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paket makarna görmek ileride saygın bir kimse olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paket makarna almak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pakette makarna görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, zorlukların bir anda biteceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu makarna yemek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında renkli makarna görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kuru makarna görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalı makarna görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir