AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın mahrem yeri görmek

Kahve falında kadın mahrem yeri görmek

Kahve falında kadın mahrem yeri görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın mahrem yeri gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Kahve falında kadının mahrem yerini görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın mahrem yeri görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının mahrem yerini görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalettir.

Kahve falında kendinin mahrem yerini görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızın mahrem yerini görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının mahrem yeri görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak sorunların birdenbire daha da artacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir