AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemede ceza almak

Kahve falında mahkemede ceza almak

Kahve falında mahkemede ceza almak insanlarla bir araya geleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahkemede ceza almak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanmanıza yardım edebilecek gerçek projelere yönelmelisiniz.

Kahve falında mahkemede ceza almak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mahkemeden ceza almak makamının artacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm cezası almak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında cezayir görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işarettir.

Kahve falında trafik cezası ödemek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik cezası görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerde ceza almak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ceza aldığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir