AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik cezası görmek

Kahve falında trafik cezası görmek

Kahve falında trafik cezası görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trafik cezası gördüyseniz:

  • Gerilim veya baskı içeren yerler, kişiler veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında trafik cezası ödemek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına inanılır.

Kahve falında trafik cezası görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında trafik polisinden ceza yemek şansın kaçacağına, o kişiye zararının dokunacağına inanılır.

Kahve falında trafik ceza yemek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına işarettir.

Kahve falında trafik cezası yemek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik cezası yediğini görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemeden ceza almak işlerinin çok yolunda gideceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisten ceza yemek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir