AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ceza aldığını görmek

Kahve falında birinin ceza aldığını görmek

Kahve falında birinin ceza aldığını görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ceza aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında birinin ceza aldığını görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına yorulur.

Kahve falında ceza aldığını görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hapis cezası aldığını görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında trafik cezası yemek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına inanılır.

Kahve falında para cezası görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında cezayiri görmek güzelliklere rast gelineceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mahkemeden ceza almak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir