AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm cezası almak

Kahve falında ölüm cezası almak

Kahve falında ölüm cezası almak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm cezası almak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında ölüm cezası almak ana baba için büyük bir ev alınacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm cezasına çarptırılmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hapishane cezası almak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işaret eder.

Kahve falında trafik cezası görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öğretmenden ceza almak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında müebbet hapis cezası almak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında askerde ceza almak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında ceza aldığını görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir