AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemeden ceza almak

Kahve falında mahkemeden ceza almak

Kahve falında mahkemeden ceza almak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemeden ceza almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Kahve falında mahkemeden ceza almak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahkemede ceza almak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisten ceza yemek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceza ödemek zor durumda bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerde ceza almak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafik ceza yemek dünya malına doymak bilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ceza aldığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik cezası yemek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir