AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkeme kapısı görmek

Kahve falında mahkeme kapısı görmek

Kahve falında mahkeme kapısı görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mahkeme kapısı gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Kahve falında mahkeme kapısı görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemeye düşmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini mahkeme salonunda görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında mahkemeye verilmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında mahkemede bulunmak hayırlı bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret eder.

Kahve falında mahkeme kağıdı görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında mahkemede şahit olmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mahkemeye çıktığını görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir