AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemede bulunmak

Kahve falında mahkemede bulunmak

Kahve falında mahkemede bulunmak maddi sıkıntısı olmayacağına, herkesin desteğinin alınacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkemede bulunmak gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Kahve falında mahkemede bulunmak hem amaçlarına nail olamayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında mahkemede serbest kalmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mahkemeyi kazanmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalet eder.

Kahve falında mahkemeyi kaybettiğini görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemeye çıktığını görmek ileride saygın bir kimse olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mahkemede olmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini mahkemede görmek rahatsızlık vereceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine inanılır.

Kahve falında mahkemede tanık olmak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir