AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mahkeme salonunda görmek

Kahve falında kendini mahkeme salonunda görmek

Kahve falında kendini mahkeme salonunda görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayatın pahalılaşmasına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mahkeme salonunda gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında mahkeme salonunda olmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkeme salonu görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mahkeme salonunda görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında salonu görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işaret eder.

Kahve falında salon düğünü görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tiyatro salonu görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında spor salonu görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir salon görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir