AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaza temizlemek

Kahve falında mağaza temizlemek

Kahve falında mağaza temizlemek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağaza temizlemek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında mağaza temizlemek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında elbise mağazası görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir mağaza görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında lüks mağaza görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, başarının garantileneceğine yorulur.

Kahve falında mağaza işletmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında mağaza sahibi olduğunu görmek kafasının sakinleşeceğine, kesesinin dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşya mağazası görmek ferah bir eve geçileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mağazada ayakkabı görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir