AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya mağazası görmek

Kahve falında eşya mağazası görmek

Kahve falında eşya mağazası görmek kime gideceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşya mağazası gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Kahve falında eşya mağazası görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz eşya mağazası görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mağazada elbise beğenmek şanssızlık yaşanacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir mağazada çalıştığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir mağaza görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çeyiz mağazası görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı mağazası görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında mağaza sahibi olmak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir