AnaSayfa / Genel / Kahve falında lüks mağaza görmek

Kahve falında lüks mağaza görmek

Kahve falında lüks mağaza görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sözler sarf edeceğine, sayılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında lüks mağaza gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Kahve falında lüks mağaza görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı mağazasına gitmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mağaza dolaşmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise mağazası görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına işaret eder.

Kahve falında giyim mağazasına girmek ruhen rahatlığa erileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına inanılır.

Kahve falında eşya mağazası görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bebek mağazası görmek tüm keyfinin kaçacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mağazada elbise görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir