AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağazada kıyafet almak

Kahve falında mağazada kıyafet almak

Kahve falında mağazada kıyafet almak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında mağazada kıyafet almak gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında mağazada kıyafet almak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafet mağazası görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında oyuncak mağazası görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı mağazası görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mağazaya girmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mağazadan elbise aldığını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, dara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağaza işletmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başına türlü işler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takı mağazası görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir