AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri mahkeme görmek

Kahve falında askeri mahkeme görmek

Kahve falında askeri mahkeme görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, küfürlü söze işaret eder.

Kahve falında askeri mahkeme gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında askeri mahkeme görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkeme olmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemeye vermek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulur.

Kahve falında kendini mahkeme salonunda görmek güvensizlik duymaya, üzüntülerinin çok yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mahkemede olmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu mahkemede görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine işaret eder.

Kahve falında mahkeme kararı görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahkeme kazanmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir