AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu mahkemede görmek

Kahve falında oğlunu mahkemede görmek

Kahve falında oğlunu mahkemede görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu mahkemede gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Kahve falında oğlunu mahkemede görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mahkemede tutuklanmak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, torunlarına dahi yeteceğine rivayet eder.

Kahve falında mahkemeye düşmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkemede bulunmak imkân sahibi olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına inanılır.

Kahve falında mahkemelik olduğun kişiyi görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında mahkeme celbi görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkemelik olduğunu görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında mahkemede sanık olmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir