AnaSayfa / Genel / Kahve falında maaş dağıtmak

Kahve falında maaş dağıtmak

Kahve falında maaş dağıtmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında maaş dağıtmak gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında maaş dağıtmak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işarettir.

Kahve falında maaş bordrosu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında maaşının yükseldiğini görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Kahve falında maaş çekmek borçların ödeneceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında maaşının arttığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maaşına zam yapıldığını görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında maaş zammı görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, alım gücünde yükselme olacağına işarettir.

Kahve falında eksik maaş almak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir