Kahve falında maaş konuşmak

Kahve falında maaş konuşmak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, alkış alacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yeni bir araba satın alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maaş konuşmak gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteği bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında maaş konuşmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulur.

Kahve falında maaşının azaldığını görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında maaş bordrosu görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maaşının yükseldiğini görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, çok hayırlı şeylere delalet etmektedir.

Kahve falında eksik maaş almak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maaşına zam yapıldığını görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maaş görmek Allah’ın yolundan gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında fazla maaş almak işlerinin hafifleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top