AnaSayfa / Genel / Kahve falında maaş bordrosu görmek

Kahve falında maaş bordrosu görmek

Kahve falında maaş bordrosu görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maaş bordrosu gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Kahve falında maaş bordrosu görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordro görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında maaşının yükseldiğini görmek başarılarının çoğalacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında maaşına zam yapıldığını görmek hidayete ereceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında maaş zammı görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında maaşını almak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maaşının azaldığını görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eksik maaş almak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir