AnaSayfa / Genel / Kahve falında maaş almak

Kahve falında maaş almak

Kahve falında maaş almak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maaş almak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında fazla maaş almak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maaşını almak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında eksik maaş almak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye delalet eder.

Kahve falında maaşa zam aldığını görmek birçok ortaklık kurulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maaş almak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maaş çekmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maaş bordrosu görmek sorunların atlatılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında maaşının arttığını görmek üzücü olaylar yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir