AnaSayfa / Genel / Kahve falında lunaparka gittiğini görmek

Kahve falında lunaparka gittiğini görmek

Kahve falında lunaparka gittiğini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında lunaparka gittiğini gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında lunapark trenine binmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lunaparkta eğlenmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında lunapark görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lunaparka gitmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski lunapark görmek para kazanmaya başlayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lunaparkta trene binmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında lunaparkta kamikazeye binmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir