AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuk lokum görmek

Kahve falında sucuk lokum görmek

Kahve falında sucuk lokum görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet eder.

Kahve falında sucuk lokum gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında sucuklu lokum görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında sucuk lokum görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sucuk aldığını görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında et sucuk görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yokluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı sucuk görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bozulmuş sucuk görmek maddi konuda zayıflayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Kahve falında şeker sucuğu görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sucuklu yumurta pişirmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir