AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokman suresini görmek

Kahve falında lokman suresini görmek

Kahve falında lokman suresini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokman suresini gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında lokman suresini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük lokma yemek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, gönül gözünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda lokma görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına inanılır.

Kahve falında lokma döküldüğünü görmek adeta havalara uçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında lokma kızartmak emeklerinin karşılığını alacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokman hekimi görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında ballı lokma görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir