AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokman hekimi görmek

Kahve falında lokman hekimi görmek

Kahve falında lokman hekimi görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine inanılır.

Kahve falında lokman hekimi gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında lokman hekimi görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokman hekim görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında hekim görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, rızkın kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında diş hekimi olmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalet eder.

Kahve falında diş hekimine gitmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş hekimliği kazanmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında diş hekimi görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında aile hekimini görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir