AnaSayfa / Genel / Kahve falında loğusa şerbeti görmek

Kahve falında loğusa şerbeti görmek

Kahve falında loğusa şerbeti görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntıya düşüreceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında loğusa şerbeti gördüyseniz:

  • İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor.

Kahve falında loğusa şerbeti içmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında loğusa şerbeti görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet eder.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında şerbet içmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek borçların ödeneceğine, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında gül şerbeti içmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gül şerbeti görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına inanılır.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir