AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonlu soda içmek

Kahve falında limonlu soda içmek

Kahve falında limonlu soda içmek işlere nazar değeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limonlu soda içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında limonlu soda içmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında limonlu soda görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil soda şişesi görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına alamet eder.

Kahve falında meyveli soda görmek bereketli ve hayırlı olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine tabir olunur.

Kahve falında soda görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işarettir.

Kahve falında soda şişesi kırmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında vişneli soda görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında soda şişesi görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir