AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonlu şeker görmek

Kahve falında limonlu şeker görmek

Kahve falında limonlu şeker görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limonlu şeker gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Kahve falında limonlu şeker yemek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limonlu şeker görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş limon görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet eder.

Kahve falında limon kolonyası görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, dünya mallarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında limon koparmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına alamet eder.

Kahve falında limon satın almak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında limon fidanı görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş limon görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir