AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon satın almak

Kahve falında limon satın almak

Kahve falında limon satın almak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon satın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında limon satın almak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında limon ve limon ağacı görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına inanılır.

Kahve falında limonu kesmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sıkılmış limon görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi limon görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalettir.

Kahve falında limon kaynatmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu limon yemek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım limon görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir