AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon ağacından limon toplamak

Kahve falında limon ağacından limon toplamak

Kahve falında limon ağacından limon toplamak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limon ağacından limon toplamak gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında limon ağacından limon toplamak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan limon toplamak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, huzurun kaçacağına yorulur.

Kahve falında limon ve limon ağacı görmek dertlerin günden güne artacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında limon ağacı budamak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında limon ağacı ekmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret eder.

Kahve falında limon ağacı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında limon ağacı dikmek karşılıksız bırakmayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limon ağacına çıkmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir