AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevine giren birini görmek

Kahve falında cezaevine giren birini görmek

Kahve falında cezaevine giren birini görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Kahve falında cezaevine giren birini gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında cezaevindeki birinin çıktığını görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde mahkum görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini cezaevinde görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevine gireceğini duymak kulluk derecesinin artmasına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını cezaevinde görmek neşesinin yerine geleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevinden çıktığını görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına işaret eder.

Kahve falında açık cezaevine girmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, problemlere çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında cezaevini girmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir