AnaSayfa / Genel / Kahve falında likör içmek

Kahve falında likör içmek

Kahve falında likör içmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine delalettir.

Kahve falında likör içmek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında likör içmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, sağlığının yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında nane likörü içmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında likörlü çikolata yemek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında likör görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında nane likörü görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Kahve falında meyve suyu içmek düşmanından kurtulmaya, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle içki içmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir