AnaSayfa / Genel / Kahve falında lens çıkardığını görmek

Kahve falında lens çıkardığını görmek

Kahve falında lens çıkardığını görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, yüzünün güleceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında lens çıkardığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında lens çıkardığını görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında lens almak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında mavi lens almak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli lens görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lens hediye almak işlerin yoluna sokulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında gözlerine lens takmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının lens taktığını görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hayatının tamamen altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında lens takmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir