Kahve falında lehim yapmak

Kahve falında lehim yapmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında lehim yapmak gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Kahve falında lehim yapmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında lehim görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işarettir.

Kahve falında donuna çiş yapmak rızkının eksileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yün işi yapmak müjdeli haberler alınacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tır kazası yapmak amacına ulaşmayı başaracağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini yapmak ve görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancılarla yolculuk yapmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir