AnaSayfa / Genel / Kahve falında leblebi üzüm görmek

Kahve falında leblebi üzüm görmek

Kahve falında leblebi üzüm görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, prestij sahibi olunacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında leblebi üzüm gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Kahve falında kuru üzüm leblebi görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına inanılır.

Kahve falında leblebi üzüm görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leblebi ve kuru üzüm görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı leblebi yediğini görmek her anlamda güçleneceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı leblebi yemek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında birine leblebi vermek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu leblebi yemek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir