AnaSayfa / Genel / Kahve falında lazımlığa yapmak

Kahve falında lazımlığa yapmak

Kahve falında lazımlığa yapmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına inanılır.

Kahve falında lazımlığa yapmak gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak harcama gücünün artacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında lazımlığa yapmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında lazımlığa çiş yapmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lazımlık görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına delalet eder.

Kahve falında lazımlık temizlemek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında erik hoşafı yapmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadınla zina yapmak sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında birisiyle banyo yapmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir