AnaSayfa / Genel / Kahve falında lazımlık görmek

Kahve falında lazımlık görmek

Kahve falında lazımlık görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, alın terinin karşılığını alacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında lazımlık gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakıp, eyleme geçmelisiniz.

Kahve falında lazımlığa yapmak kazancının bol olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lazımlığa çiş yapmak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına inanılır.

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işarettir.

Kahve falında lazımlık görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında lazımlık temizlemek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir